Het ultieme gevoel van vrijheid. Dat is wat veel mensen trekt aan het rijden op een motor. Bovendien biedt het praktisch ook tal van voordelen. Je kunt bijvoorbeeld inhalen wanneer er sprake is van file en het is bij mooi weer natuurlijk heerlijk om op een motor te zitten. Je dient echter wel een afzonderlijk rijbewijs voor de motor te halen. Gelukkig is dat bij rijschoolwildenberg.nl geen enkel probleem. Hier haal je namelijk op je eigen manier en je eigen tempo je rijbewijs binnen maximaal dertig uur.

Kies het pakket dat bij je past!
Wanneer je bij rijschoolwildenberg.nl je motorrijbewijs wil gaan halen, kun je kiezen uit verschillende pakketten. Dat is wel zo fijn aangezien je op die manier een pakket kunt kiezen dat het beste bij je past. Verreweg de meeste mensen kiezen voor een basispakket. Hierbij krijg je tien lessen van een uur al kun je ook kiezen voor vijf lessen van twee uur. Daarnaast doe je zowel examen verkeersdeelneming als examen voertuigbeheersing. Om alvast te oefenen kun je intern een proefexamen doen. Slaag je niet of wil je extra lessen voor het examen? Dan betaal je 50 euro per les. Je kunt daarnaast ook kiezen voor een A-G Getrapt Pakket. Je krijgt hierbij vier lessen: twee van 90 minuten en twee van een uur. Daarnaast krijg je A-G praktijkexamen. Heb je nog geen autorijbewijs? Dan dien je ook nog een theorie-examen te halen. Daar is een afzonderlijke theorie-module voor inclusief cursus, theorieboek, examentraining en natuurlijk examen.

Volg een proefles!
Het kan natuurlijk dat je helemaal niet zeker weet of het rijden op een motor wel iets voor jou is. Of wellicht twijfel je of je het wel kunt leren. Een proefles biedt in dat geval uitkomst. Voor slechts vijftig euro krijg je bij rijschoolwildenberg.nl een proefles van twee uur. Daarin kun je het apparaat verkennen en erachter komen of het wel iets voor je is. Na deze try-out kun je altijd nog beslissen of je het motorrijbewijs wil gaan halen of niet. Overigens kun je ook eenvoudig een cadeaubon voor een proefles kopen.